Grunn Organik Dut Pekmezi
Doğanın bize sunduğu enfes bir lezzetle tanışmaya hazır mısınız? Grunn Organik Dut Pekmezi, Elazığ, Adıyaman yöresinde yetişen dutlardan, yüksel ısıl işlem uygulanmadan elde edilmektedir. Vakumlu kazanlarda üretim sırasında kullanılan düşük ısı, ürün bileşimindeki vitamin, mineral ve diğer besinsel elementlerin korunmasına yardımcı olmaktadır. Sofralarınıza sağlık dolu bir seçenek sunuyor. İşte organik dut pekmenizin öne çıkan özellikleri:
- Organik tarım yöntemleriyle Elazığ, Adıyaman yöresinde yetiştirilen dutlardan elde edilmiştir.
- Yüksek vitamin değerleri içerir, güne enerjik başlamanıza yardımcı olur.
- A, C ve B vitaminleri başta olmak üzere zengin vitamin kaynağıdır.
- Doğal bir tatlandırıcı olmanın yanı sıra sağlık açısından da birçok faydası bulunmaktadır.
- Metabolizmanın hızlanmasına destek olur, sindirime yardımcı olabilir.
- Mide hastalıkları, ülsere iyi gelir.
- Astım ve bronşit hastalıklarında, soğuğa karşı vücut direncinin artırılmasında kullanılır.
- Sporcular için enerji deposudur.
- Bebeklerin ve çocukların zeka ve bedensel gelişimine yardımcı olur.
Grunn Organik Dut Pekmezi ile kahvaltılarınızı taçlandırın, enerji dolu bir gün geçirin. Neden organik dut pekmezi tercih etmeliyim diye soruyorsanız, işte cevabı: Çünkü sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıza destek olacak, doğadan gelen enfes bir lezzete sahip olacaksınız!
Ürün İçeriği
Organik dut ( % 100 )
Besin Değerleri
- Kalori Kcal: 300
- Yağdan Gelen Kalori: 0
- Toplam Yağ: %0
- Doymuş Yağ: %0
- Trans Yağ: %0
- Kolesterol: %0
- Sodyum: 0
- Toplam Karbonhidrat: 75 gr
- Lif: 0,4 gr
- Şeker: 74 gr
- Protein: 0 gr
- Demir: 12 mg/KG
- Bakır: 0,051 mg/KG
- Çinko: 0.006 mg/KG